Želim te

“Aha... U redu...” Koga to baš sad mora nazvati? Tim se pitanjem nisam stigla pomnije pozabaviti, jer sam ugledala Colea. A tik do njega Evana - koji je izgledao kao da je vlasnik cijelog svijeta i svega na njemu.

Iste sekunde nešto me stegnulo u grudima i kožom mi se proširio električni naboj. Možda ga jesam prvo ugledala, ali moje se tijelo probudilo prije mojih očiju. Tek kad sam ga osjetila, zapravo sam ga primijetila.

Bogme je bio prizor i pol.

Cole je možda utjelovljenje seksepila, ali Evan Black je polagana muka grijeha i zavodljivosti - a večeras je bio u posebno dobrom izdanju. Sigurno je ovamo došao ravno iz bolnice, jer je još uvijek bio u smokingu, pa iako posve neprikladno svečano odjeven, izgledao je kao da mu to ni najmanje ne smeta. Kad je riječ o Evanu, on sam jedino je što ljudi primijete, bez obzira na to je li u smokingu ili trapericama.

Evan posjeduje klasičnu ljepotu koja bi mu zajamčila slavu u Zlatno doba Hollywooda te samopouzdanje i držanje koji bi ga zadržali na vrhu. Preko lijeve obrve ima mali ožiljak, koji njegovu anđeoskom licu daje vragolastu notu. Potječe iz imućne obitelji, a i sam se obogatio i to se vidi u njegovu držanju, u tome kako je dovoljno da pogleda po bilo kojoj prostoriji i ovlada svime u njoj.

Ima oči sive poput vučjih i kosu boje trešnjeva drva - tamnosmedu, koja na svjetlu blista tonovima crvene i zlatne. Straga je dulja, dodiruje mu ovratnik, i valovita poput grive, što samo pojačava dojam da je dotični gospodin pomalo divlji.

Divlji ili pitom, poželjela sam mu se približiti. Željela sam zavući prste u tu njegovu kosu i osjetiti je na koži. U mojim je mislima ta kosa mekana i ujedno jedini dio njega koji je mekan. Sve je ostalo poput čelika; stroge crte njegova lica i tijela odaju opasnost što se krije pod svom tom ljepotom.

Ne znam je li ta opasnost stvarna ili tek privid, ali nije me ni briga.

Želim samo dodir, uzbuđenje.

Ona moja očajnička želja za letom koja me progoni cijelu večer? Jao meni, ali poželjela sam da taj let završi u Evanovu naručju.

Trebam uzbuđenje. Čeznem za njime.

Želim njega.

Prava šteta da on ne osjeća ništa od svega toga.


PRETPLATITE SE
i čitajte odmah!

Već ste član?
Prijavite se ovdje»


zelimte

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *