Žena u najboljim godinama

Rose Lloyd ima savršen život. U najboljim je godinama, sretno je udana već više od dvadeset godina, ima dvoje odrasle djece, a kuću i vrt u ljupkoj londonskoj obiteljskoj četvrti uredila je u skladu sa svojim snovima. Radi kao urednica književnog priloga u prestižnoj novinskoj kući u kojoj je njezin muž Nathan jedan od glavnih urednika. Ne pada joj na pamet da bi tu savršenu ravnotežu, koju je davno odabrala nauštrb svoje mladenačke zanesenosti, moglo nešto poremetiti.
No, život je čudna biljka. Nathan će joj priznati da ima drugu, a da je ta druga njezina asistentica Minty. Rose će ubrzo nakon toga dobiti otkaz, a Minty postati nova glavna urednica. Prisiljena početi ispočetka, Rose će nakon početnog očajavanja polako preuzeti kontrolu nad situacijom: pokupit će komadiće svojeg razlomljenog života, dodati malo svježeg ljepila u vidu novih prijatelja i stare ljubavi, a novi mozaik nije ni bolji ni lošiji od prethodnog, jednostavno je - drugačiji.
Duhovitim, na mjestima sjetnim, ali unatoč tome uvijek optimističnim glasom, Rose Lloyd dokazat će da nikada nije kasno za novi početak, a da priliku za sreću samo treba prepoznati.


PRETPLATITE SE
i čitajte odmah!

Već ste član?
Prijavite se ovdje»


Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *